سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

بیمه رایگان ۱۰ میلیون نفر از سه دهک اول جامعه

مدیرکل دفتر بیمه‌گری و درآمد سازمان بیمه سلامت گفت: براساس برنامه‌ ریزی‌ها و اقدامات انجام شده، اکنون ۱۰ میلیون نفر از سه دهک اول جامعه به صورت رایگان بیمه هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۸ - ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 13
کد خبر: ۱۶۳۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر حنان حاجی‌محمودی روز سه‌شنبه در گفت وگویی اظهار داشت: به همین منظور این افراد دیگر نیازی به مراجعه حضوری برای پیگیری وضعیت بیمه خود را ندارند و سازمان بیمه سلامت به صورت سیستماتیک بیمه این افراد در سه دهک اول را تمدید می‌کند.

وی ادامه داد: اما دیگر دهک‌های جامعه باید با استفاده از کد دستوری #۱۶۶۶* وضعیت پوشش بیمه‌ای خود را پیگیری کنند تا مشخص شود که تحت پوشش چه سازمان یا صندوق بیمه‌ای هستند.

حاجی‌محمودی گفت: همچنین دیگر دهک‌ها که اکنون از خدمات بیمه‌ای سازمان‌ها یا صندوق‌های بیمه‌ای بهره‌مند هستند با استفاده از این کد دستوری از وضعیت برقراری اعتبار بیمه‌ای خود نیز آگاه خواهند شد که بیمه آنها برقرار است یا نه.

وی درباره میزان مبلغ حق بیمه پرداختی از سوی دیگر دهک‌های جامعه تصریح کرد: دهک چهار موظف به پرداخت ۱۰ درصد حق بیمه و دهک ۵ و ۶ نیز موظف به پرداخت ۲۵ درصد حق بیمه خود هستند.

مدیرکل دفتر بیمه‌گری و درآمد سازمان بیمه سلامت اظهار داشت: اکنون در حال رایزنی برای جذب بیشتر منابع اعتباری از دولت هستیم تا بتوانیم هفت دهک اول را به صورت رایگان بیمه کنیم.

حاجی‌محمودی افزود: برای این موضوع باید مصوبه تعرفه‌ها در سال آینده اصلاح شود که امیدواریم در سال ۱۴۰۲ این اتفاق رخ دهد./ایرنا

ارسال نظر